Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El cafè de la Marina de l'autor Josep Mª de Segarra, pels Wasmaffia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Valent a l'obra El cafè de la Marina de l'autor Josep Mª de Segarra, realitzada per Wasmaffia del centre INS TORRE DE MALLA durant el curs 2012-13.


Una carta escrita pel Valent adreçada al Claudi, en la que li demana una disculpa pública.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Salutacions Claudi;


Dubto que recordis qui sóc amb l'ampolla de Vermut que et vas beure abans de veure'm al bar del Libori, fa gairebé un mes. Sóc el company de gira de l'Artista que es disposava a actuar a Portbou, la mateixa de la que tu vas fer-ne burla i vas tractar-la tant malament.

Et sorprendrà que t'escrigui ara, però no puc dormir tranquil des que vas humiliar una de les millors artistes de la comarca i alhora una gran persona, que gent com tu no pot ni tant sols parlar-li amb respecte i educació. Per això, et comunico que, si ets un home de veritat, donis la cara pel teu acte ofensiu contra una dona que només va oferir-te un ball, i li demanis disculpes públicament.

La setmana que ve tornarem a tocar a Portbou i farem una breu parada al cafè d’en Libori, un lloc que ens hagués agradat bastant més si no t’hi haguéssim trobat. Tant l’Artista com jo esperem que et disculpis per les teves paraules i així puguis esborrar un pecat de la teva, suposo llarga, llista.


Un cordial salut, el Valent.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El cafè de la Marina de l'autor Josep Mª de Segarra, pels Wasmaffia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.