Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l, pels Youll.etra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Youll.etra del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Ana Rosa (Paula): Bon dia i bona hora, comencem el programa presentant un anunci fet pel grup FlowerPower de l'escola Tarragona sobre el llibre "El Manuscrit del Segon Origen".

Tenim avui amb nosaltres a Risto Megide, Merche... Merche (Thais): Hola! Ana Rosa (Paula): i Hèctor Villa Lobos. Hèctor Villa Lobos (Àlex): Hola nois! Ana Rosa (Paula): Endavant el vídeo

VÍDEO

Ana Rosa (Paula): Bé nois, que us ha semblat? Risto Megide (Eduard): Bé, jo he vist vídeos millors, a sobre, cal destacar el contrast que hi ha amb la imatge, que no és correcte. Hèctor Villa Lobos (Àlex): Jo penso que la idea que ens volen donar és força clara... Merche (Thais): Sí... però el text no el diuen amb claredat Ana Rosa (Paula): Bé, en conclusió, la idea us ha semblat correcte, però no la manera amb que l'han plasmat al vídeo no? Merche (Thais): Exactament Ana Rosa (Paula): Doncs fins aquí el programa d'avui, moltes gràcies per la vostra visita nois. Risto Megide (Eduard): A vostè!

APLAUDIMENTS DEL PÚBLIC


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l, pels Youll.etra

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.