Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Youll.etra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Domènec.HA ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Domènec.HA en l'edició de Viquilletra 2013-14

Activitat de tipus carta a sobre Lali a l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Youll.etra del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Hola Lali,

Com estàs? Espero i desitjo que estiguis molt bé, t'escric, ja que des que ens vam distanciar entre nosaltres, m’han succeït una sèrie de canvis que necessito explicar-li a algú, i la primera persona que m’ha passat pel cap ets tu.

El primer de tot és que ho he deixat amb en Lluís, no pel fet que s’hagi quedat paraplègic ni molt menys, sinó perquè des de l’accident han canviat molt les coses entre nosaltres, jo el segueixo estimant, però no amb la mateixa intensitat, ni la mateixa manera amb que ho feia abans.

Fa poc he començat una relació amb en Marc, l’antic entrenador d’en Lluís, el qual vaig conèixer en una de les visites a l’hospital quan en Lluís encara estava ingressat, ja que ell intentava animar-me, i a mida que va anar passant el temps, ens vam adonar que ens agradàvem mútuament.

Va ser aleshores quan en Marc va ser conscient que el que sentia per mi era molt més gran i molt més profund que no pas el que sentia cap a la seva xicota i la va deixar per mi.

Al dia següent de deixar-la, em va trucar vàries vegades un número desconegut, jo, estranyada vaig contestar al telèfon, era la Martina, l'ex d’en Marc. Escridassant-me, em va començar a dir que com se m’acudia, que com havia sigut capaç de ficar-me al mig de la seva relació amb en Marc fins arribar al punt de trencar-la, que em faria la vida impossible...

El cap de setmana vaig quedar amb en Marc i li vaig explicar tot el que va passar amb la Martina, i ell, molt ofès, va decidir quedar amb ella per parlar les coses

El diumenge va quedar amb ella, i al dia següent, a la sortida de classe allà estava ella, esperant-me a la porta. M’esperava el pitjor, però al cap i a la fi, no va resultar ser tan dolent com m’esperava. Només venia a disculpar-se, em va dir que preferia que estigués amb mi i feliç, que no amb ella i pensant en mi. Estic molt enamorada d’en Marc, m’ha aportat des del primer dia tots els requisits que jo buscava en un noi i que creia impossible trobar.


Espero veure’t aviat Lali,

                     Petons
Neus


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Youll.etra

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.