Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Coses que no podrem evitar de l, pels OscarJoan

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Coses que no podrem evitar de l, realitzada per OscarJoan del centre Casp durant el curs 2017-18.


Hola, bon dia som el Oscar i en Joan. Em produit un Book trailer sobre aquest marabellos llibre (Coses que no podrem evitar).

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Sinopsi: Aquest BookTràiler, és produït a part d'un llibre que es diu (coses que no podrem evitar). És un noi d'uns 16 anys addicte al mòbil i amb un amorto impossible. Quan un dia el seu pare el truca proposen fer un viatge que dures un any per tot el món. En aquest BookTràiler trobaràs intriga, aventura, drama i amors impossibles. Sinopsi Llibre: Coses que no podrem evitar és una novel·la que ens explica la història d'un adolescent de Barcelona que canvia la rutina quan el seu pare –figura intermitent en la seva vida– el convida a emprendre un viatge d'un any per Àsia.


Activitat enregistrada en vídeo


Coses que no podrem evitar és una novel·la que ens explica la història d’un adolescent de Barcelona que canvia la rutina quan el seu pare –figura intermitent en la seva vida– el convida a emprendre un viatge d’un any per ÀsiaAltres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Coses que no podrem evitar de l, pels OscarJoan

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.