Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Viquilletra

De Viquilletra
La revisió el 20:15, 10 des 2017 per Natxo Moral (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Us donem la benvinguda a Viquilletra 2017-18

Una Viquilletra de tràilers!

En l’edició 2017-18, la Viquilletra se centra en el gènere del booktràiler.

Comencem!!!

Viquilletra 17-18 Booktràiler

Aquest any, la Viquilletra es converteix en l’espai de creació i publicació del booktràiler, un recurs que està essent molt ben valorat per professorat i estudiants que ja l’estan fent servir de manera molt productiva els darrers anys.

Assessorarem el professorat perquè desenvolupi una metodologia que li permeti incorporar els booktràilers a l’aula, sobretot en l’ensenyament-aprenentatge de competències transversals comunicatives, de treball en equip, creativitat i habilitats digitals. A més, incentivarem l’alumnat amb un concurs convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i les Biblioteques de Catalunya que premiarà les millors peces, amb premis i reconeixements que permetran donar a conèixer la feina excel·lent realitzada dins de l’aula.


Si voleu més informació sobre el projecte Viquilletra us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. També ens podeu escriure a viquilletra@uoc.edu.

Més informació

La Viquilletra a Facebook!! M'agrada!

Grups d'estudiants 2017-18

Hi ha 300 grups d'estudiants registrats:


DAjaMklbo6MUyDI-lLvOKM 7DxY.png
7f5d995ee359c867a1653177e4a6f439.jpg
Quadrateam.JPG

Presentació destacada:

Peaches del centre Terra Alta

Integrat per: Sasha Ros, Antonia Catrinoi, Marc Martínez, Marta Cortés

Darrera presentació editada:

Mites del centre IES Montsoriu

Integrat per: Ariadna Méndez, Laura Prieto, Jordi Pujol, Judit Jimeno

+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2017-18

El curs 2017-18 hi ha 40 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2017-18

Darreres activitats realitzades el curs 2017-18

S'han fet 5 activitats


Només es mostren les activitats validades pel professorat. Aquest curs encara no n'hi ha cap de validada. Consulta les propostes d'activitats.

20 obres literàries llegides el curs 2017-18

El manuscrit dins una ampolla: el narrador a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|l'assassí. El manuscrit dins una ampolla: el narrador]], [[un jove mariner; un vell mariner i l'estranya tripulació del vaixell que el salva. L'escarabat d'or: el narrador a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|un jove mariner; un vell mariner i l'estranya tripulació del vaixell que el salva. L'escarabat d'or: el narrador]], [[W. Legrand i el seu criat Júpiter. El pou i el pèndol: el narrador-protagonista a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|W. Legrand i el seu criat Júpiter. El pou i el pèndol: el narrador-protagonista]], [[el capità francès de les tropes napoleòniques que el salva al final. L'enterrament prematur: el narrador i les persones dels casos que descriu el protagonista de persones que patien catalèpsia i havien estat enterrades vives. "La caiguda de la casa Usher": el narrdor a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|el capità francès de les tropes napoleòniques que el salva al final. L'enterrament prematur: el narrador i les persones dels casos que descriu el protagonista de persones que patien catalèpsia i havien estat enterrades vives. "La caiguda de la casa Usher": el narrdor]], Roderik Usher i sa germana Madeleine.
Se n'han fet 6 activitats.

(Se'n poden afegir d'altres, a proposta dels grups inscrits)Centres participants 2017-18

Hi ha 29 centres participants de Alaior, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Caldes de Malavella, Castellar del Vallès, Cornellà de Llobregat, Dr. Carulla, s/n, Gandesa, La Canonja, Lleida, Lloret de Mar, Mataró, Mislata, Rubí, Sabadell, Sant Antoni de Portmany, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Tàrrega, València que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.