Viquilletra 2016-17

Viquilletra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Us donem la benvinguda a Viquilletra 2016-17

Viquilletra 2016-17

Comencem l'edició 2016-17!!Si voleu saber més sobre el projecte Viquilletra, visiteu aquesta pàgina web.

Per a qualsevol dubte ens podeu escriure a viquilletra@uoc.edu. I si en voleu rebre més informació, us podeu inscriure en aquest formulari.


La Viquilletra a Facebook!! M'agrada!

Grups d'estudiants 2016-17

Hi ha 15 grups d'estudiants registrats:


IMG-20161201-WA0000.jpg
SHAKESPEARE FOTO.jpg
CAShumanistic CaterinaAlbert.jpg
Foto representiva-final.jpg

Presentació destacada:

Badaexiliats del centre Isaac Albéniz

Integrat per: Claudia Cobos, Gerard Bejarano, David Cornelles, Aarón Cano, Rut Jugo, Aida Navarrete, Jaume Parra, Noemí Rodríguez, Arnau Saumell, Mariam Adyan, Angelina Billar, Lidia Herrera, Joel Marcos, Rubén Novio, Dimitri Krasnostup, Álex Rolón.

Som el grup Badaexiliats, de l'INS Isaac Albéniz, de Badalona. Aquest curs hem treballat sobre els Pirineus com un territori d'intercanvi i de comunicació de persones, sobretot en temps de guerra i d'exili. Hem utilitzat per a les creacions del grup les diverses llengües que conviuen en aquestes muntanyes nostres i de tots: català, castellà, occità i francès. La nostra proposta és multilingüe, ja que col·laborem, des del centre, amb una escola occitana de Revel.

Esperem fer bona feina!

Badaexiliats.

Darrera presentació editada:

IMG-20161201-WA0000.jpg
VicenteBlascoIbáñez del centre Escola del Treball

Integrat per: Valentina Montoya, Jonatan Garriga, Alexis Changuan, Qijun Zao

Aquest grup està compost per quatre persones: L'Alexis, en Jonatan, en Qijun i la Valentina.

Entre els membres del grup hem escollit l'escriptor, periodista i polític espanyol Vicente Blasco Ibáñez.

Som alumnes del CAS humanístic de l'institut Escola del treball de Barcelona.

Respecte als components del grup, cal dir que l'Alexis ha fet un CFGM d'adminstració i voldria fer un CFGS de comerç internacional i també li agradaria aprendre idiomes. En segon lloc, la Valentina té 19 anys ha fet un CFGM de gestió i administració i enacabar el CAS vol estudiar un CFGS de finances o educació infantil. A més en Qijun té 18 anys i al proper any vol fer un CFGS d'administració. Cal afegir que en Jonatan va fer un CFGM de forestal i com que li agrada tant l'esport vol fer un CFGS de físic esportiu.

Vicente Blasco Ibáñez (29/1/1867 - 28/1/1928), nascut a València,va ser un escriptor, polític i periodista, autor d'una extensa producció narrativa. El seu ideari era republicà. A Madrid va establir contacte amb el moviment naturalista francès. Des de 1892 a 1905 va serlíder del republicanisme a València i va fundar el diari "El Pueblo" que seria la seva plataforma política. El 1914 va publicar "Los cuatro jinestes del Apocalipsis", cosa que li donaria fona internacional. El 1921 amb l'arribada de la dictadura se'n va a Niza, on va escriure les seves últimes novel-les. En destaca "La berraca(1848)"que la va fer per a que agradés més al públic que les obres que va fer en els anys de la seva lluita política.

Hem escollit a Vicente Blasco Ibánez perquè reflecteix el realisme i el naturalisme en les seves obres i a més, perquè ens ha cridat l'atenció com es definia a ell mateix: un home d'acció abans que un literat.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2016-17

El curs 2016-17 hi ha 10 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2016-17

Darreres activitats realitzades el curs 2016-17

4 obres literàries llegides el curs 2016-17

(Se'n poden afegir d'altres, a proposta dels grups inscrits)Centres participants 2016-17

Hi ha 7 centres participants de Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Malgrat de Mar, Manresa, Mislata, Rubí que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.