Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Viquilletra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Us donem la benvinguda a Viquilletra 2017-18

Una Viquilletra de tràilers!

En l’edició 2017-18, la Viquilletra se centra en el gènere del booktràiler.

Comencem!!!

Viquilletra 17-18 Booktràiler

Aquest any, la Viquilletra es converteix en l’espai de creació i publicació del booktràiler, un recurs que està essent molt ben valorat per professorat i estudiants que ja l’estan fent servir de manera molt productiva els darrers anys.

Assessorarem el professorat perquè desenvolupi una metodologia que li permeti incorporar els booktràilers a l’aula, sobretot en l’ensenyament-aprenentatge de competències transversals comunicatives, de treball en equip, creativitat i habilitats digitals. A més, incentivarem l’alumnat amb un concurs convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i les Biblioteques de Catalunya que premiarà les millors peces, amb premis i reconeixements que permetran donar a conèixer la feina excel·lent realitzada dins de l’aula.


Si voleu més informació sobre el projecte Viquilletra us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. També ens podeu escriure a viquilletra@uoc.edu.

Més informació

La Viquilletra a Facebook!! M'agrada!

Grups d'estudiants 2017-18

Hi ha 338 grups d'estudiants registrats:


Gat.jpg
Dibuix champions.jpg

Presentació destacada:

Aipamapa del centre Terra Alta

Integrat per: Paula Gàzquez, Aïda Frixach, Marc Milian, Paula Mora

Bon dia, som el grup Aipamapa format per quatre alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Terra Alta: Paula Mora, Aïda Frixach, Paula Gàzquez i Marc Milian. Nosaltres hem escollit El Gat Negre i altres relats d’Edgar Allan Poe, ja que és el llibre que estem llegint a classe de llengua catalana actualment.

Darrera presentació editada:

FLAMENCS D'URÀ del centre Pius Font i Quer

Integrat per: Laura, Laia, Júlia, Tasnim i Miranda

Bones, som cinc flamenques: la Laura, la Júlia, la Miranda, la Tasnim i la Laia ens agrada anar a peu coix i menjar gambes blaves. Per això el nostre plomatge es d'aquest color. Anem a l'insti com tu i de tant en tant aixequem el vol a la recerca d'una millor vida, sempre ens acabem enfrontant a la realitat i toquem de peu a terra. Alguns dies quedem per anar pel centre de la ciutat però normalment anem a banyar-nos al parc de l'agulla.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2017-18

El curs 2017-18 hi ha 41 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2017-18

Darreres activitats realitzades el curs 2017-18

S'han fet 115 activitats


Només es mostren les activitats validades pel professorat. Aquest curs encara no n'hi ha cap de validada. Consulta les propostes d'activitats.

74 obres literàries llegides el curs 2017-18

(Se'n poden afegir d'altres, a proposta dels grups inscrits)Centres participants 2017-18

Hi ha 30 centres participants de Alaior, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Caldes de Malavella, Castellar del Vallès, Cornellà de Llobregat, Dr. Carulla, s/n, Gandesa, La Canonja, Lleida, Lloret de Mar, Mataró, Mislata, Rubí, Sabadell, Sant Antoni de Portmany, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Tàrrega, València que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.