Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Teampagti

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Teampagti és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Esteve Terradas I Illa (amb el professorat: Eslopba) i que està format per: Mario Lozano, David Segura, Mariam González, Adara Hidalgo, Víctor Herrera.

ADARA HIDALGO: El que mes m’agrada en aquest món es saber que hi ha persones que estan disposades a ajudar-te i a estimar-te. Saber que tot i que vivim envoltats d’injustícies, hi ha gent que et fa la vida mes fàcil i bonica. No m’agrada que hi hagi gent que visqui en situacions tan difícils com les que hi ha en molts llocs d’aquest món. No m’agrada que hi hagi gent tan i tan rica i a l’altra banda gent tan i tan pobre. No m’agrada que, de vegades, ens deixem portar per altres persones i deixem de ser qui realment som i no m’agrada que, de vegades, ens doni por seguir els nostres somnis. Des de fa molt de temps somio amb anar a África. Crec que seria una experiència molt bonica i que podria aprendre moltes coses i ajudar a molta gent. Crec que soc una mica exigent amb mi mateixa. Soc sincera i bastant dubitativa i, també soc discreta. Em veuen generosa, exigent, ordenada i pacient.

VÍCTOR HERRERA: M’ agrada l’ automobilisme i tot el relacionat amb el món del motor. No m’ agrada la coliflor. El meu somni es arribar a tenir una bona estabilitat econòmica i formar una família. Em veig divertit, exigent, inquiet, desordenat i enginyós. Em veuen atractiu, sociable, divertit i atrevit

DAVID SEGURA: M’ apassiona tot el relacionat amb el mon dels esporta, sobretot el futbol. No m’ agraden les verdures. El meu somni es arribar a ser periodista i entrevistar als millors jugadors de futbol. Em veig atractiu, exigent i actiu. Em veuen inquiet, sociable i divertit.


Mariam González:

El que mes m’ agrada es viatjar amb la meva família, perquè quan viatjo amb ells es com si fos una experiència diferent. Quan viatjo amb els meus pares ja se que farem o que passarà, però per exemple amb els meu cosins i els meu tiets no se que passarà i en dona la intriga de sabé que farem junts, com uns passarem i sobretot com serà la experiència. No m’agrada gens ni mica alguns insectes perquè em donen repeus. El meu somni es viatjar per tot el món i saber alguns idiomes com el italià i portuguès. Jo crec que sóc una persona generosa, alegre, imaginativa i llesta. Cerc que sóc llesta perquè me aplico molt als estudis i sempre intento treure una bona nota. Els meus amics hem veuen una persona valenta, optimista i entusiasta.


MARIO LOZANO: M’ agrada tot el relacionat amb el mon de la tecnologia, el meu esport favorit es el tennis. No m’ agraden les llenties. El meu somni es arribar a ser un bon informàtic, ser feliç i formar una família. Em veig atractiu desordenat i sociable. Em veuen atrevit inquiet i atractiu.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los