Viquilletra 2016-17

Usuari:RobertoSaviano

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Collage.jpeg

RobertoSaviano és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Gil Bello, Roger Jiménez, Daniel Oller i Sergio Castillo

Aquest grup està format per quatre alumnes. Aquests són Daniel Oller, Sergio Castillo, Gil Bello i Roger Jiménez.

Hem escollit l'escriptor Roberto Saviano.

En conjunt , aquest grup està format per gent treballadora i constant, que té com objectiu obtenir el major coneixement i difondre l'obra de l'escriptor Saviano.

Aquest grup, com hem esmentat abans, està format per Gil Bello, un estudiant amb gran capacitat de treball en grup; Sergio Castillo, una persona organitzada i responsable; Daniel Oller, una persona que destaca per la seva constància i compromís amb el treball, i, finalment, Roger Jiménez, una persona que destaca pel seu carisma a l'hora de dirigir el grup.

A continuació, presentarem l'escriptor escollit. En Roberto Saviano, escriptor, periodista i assagista i italià, va néixer a Nápols. Aquest va ser influenciat per intel·lectuals com Guistino Fortunato o el poeta Rocco Scatellano, la publicació que li va donar l'èxit va ser el llibre titulat Gomorra, el qual ens introdueix en la realitat econòmica i territorial de la màfia a Nàpols.

Per concloure, direm que vam escollir a en Roberto Saviano perquè és un gran escriptor, guardonat amb el premi Olof Palme, per la seva vàlua periodística i per la seva valentia a l'hora d'ensenyar la situació de la màfia a Nàpols.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup RobertoSaviano del centre Escola del Treball

Presentació de l'escriptor Roberto Saviano. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los