Viquilletra 2016-17

Usuari:MariaÀngelsAnglada

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
IMG-20161126-WA0005.jpg

MariaÀngelsAnglada és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Carmen Gómez Martín, Noor Harrak Zouitina i Saina Cachiguango Velásquez

El nostre grup de treball està compost per la Noor Harrak, la Carmen Gómez i la Saina Cachiguango, que estudiarem l'obra de l'autora escollida per nosaltres Maria Àngels Anglada.

Som estudiants de l'Escola del Treball, estem cursant l'últim any de batxillerat i matriculades en la metèria de litertura catalana.


El nostre grup està compost per tres alumnes de l'itinerari humanístic: La Carmen, la Noor i la Saina, totes tres en finalitza aquest segon curs, realitzarem un grau superior: la Carmen farà un grau superior de periodísme, ja que li agrada molt comunicar-se amb la gent; la Saina realitzarà també un grau superior de protèsis dentals, ja que en el seu cas troba molt interessant i li agrada el món de l'odontologia, i, finalment, la Noor farà un grau d'assessoria d'imatge, desprès una carrera d'estilisme, moda i públicitat i per acabar de concluir els seus estudis farà un master.


Maria Àngles Anglada, (Vic, 1930 - Figueres, 1999), llicenciada en filologia clàssica i coneixedora del món clàssic, va traduir textos del llatí i grec al català, va conrear diversos gèneres: poesia, narrativa, crítica literària i assaig literari. També va col·laborar en diverses públicancions periodístiques. Entre la seva diversitat d'bres destaquen: Les closes (guanyadora del premi Josep Pla), Sandàlies d'escuma (premi Lletra d'Or) i en especial El Violi d'Aschwitz (la novel·la elogiada). Va ser membre de l'Associació d'Escriptors en llengua catalana.


El nostre grup ha escollit aquesta autora per la sea novel·la El violi d'Aschwitz. Ens sembla interessant i curiosa, ja que tracta sobre els camps de concentració alemanys.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre El violí d'Auschwitz de l'autora Maria Àngels Anglada

Realitzada pel grup MariaÀngelsAnglada del centre Escola del Treball

Presentació Literatura Catalana sobre l'autora Maria Àngels Anglada ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup MariaÀngelsAnglada del centre Escola del Treball

Document de la literatura del segle XIX. ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Antologia de literatura universal de l'autor diversos autors diversos autors

Realitzada pel grup MariaÀngelsAnglada del centre Escola del Treball

Document de la literatura del segle XX. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los