Viquilletra 2016-17

Usuari:AusiàsMarch

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
20170125 112134.jpg

AusiàsMarch és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2016-17 utilitza un grup d'estudiants del centre Escola del Treball (amb el professorat: Edtppoy) i que està format per: Judit Servent, Andrés Zambrano, Jojan Ramírez, Ruth Novi.

El grup està format per la Judit, l'Andrés, el Jojan i la Ruth.I, l'autor que hem escollit per aquesta activitat és Ausiàs March.

Sóm un grup intel·ligent, astut, ple d'energia i amb uns gustos i originalitat peculiars. A més, sóm molt competitius. A continuació trobareu una breu descripció dels membres del grup: La Ruth és una noia de 17 anys alegre, simpàtica, xerraire i humil. La Judit és una noia de 17 anys a qui agrada molt la lectura i la cultura asiàtica. L'Andrés és un noi de 17 a qui agrada llegir llibres de fantasia i ciència-ficció. És tímid, però quan coneix algú és molt alegre. El Jojan és un noi de 18 anys a qui agrada la música i els videojocs.

El poeta que hem escollit és del segle XV. Va néixer al 1400 i va viure a València, va participar en l'expedició militar del rei Alfons el Magnànim a Itàlia. A més, va escriure 128 poemes, els quals tractaven sobre amor, sempre eren tristos, ja que reflectien el seu estat d'ànim pessimista.

El motiu pel qual hem escollit aquest poeta és perquè ens ha encuriosit la seva visió respecte de la vida.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los