Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre La felicitat dels dies tristos de l'autor Pere Antoni Pons, pels Maria i Silvia

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Imma Oliva Adroher ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Imma Oliva Adroher en l'edició de Viquilletra 2017-18

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra La felicitat dels dies tristos de l'autor Pere Antoni Pons, realitzada per Maria i Silvia del centre Casp durant el curs 2017-18.


Hem fet un booktràiler de La felicitat dels dies tristos" de Pere Antoni Pons per tal de fer un anàlisi profund de la novel·la. No parlem de la trama, però si que mostrem el sentiment i sensacions que es mantenen al llarg de la historia.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Sinopsi Novel·la sentimental i literària, amarada d'humor, de passió i de melangia. La felicitat dels dies tristos explica la història d'en Tabou, un estudiant universitari atribolat i voluble que, tanmateix, no es resigna ni al pessimisme ni a la tristesa. Marcat per una història familiar tan intensa com complicada, en Tabou s'enamora de l'Elisenda, una companya de classe molt bella i vitalista que, ben aviat, se li revelarà com un objectiu inassequible. El que podria ser un motiu d'amargor i de desencís, però, s'acaba convertint en un repte fascinant i en una experiència envigoritzadora, que porta en Tabou a descobrir, just quan sent que està a punt de tocar fons, les millors coses de la vida: l'exaltació de l'amor propi, la lleialtat de la família, la generositat dels amics i els plaers de l'alegria.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre La felicitat dels dies tristos de l'autor Pere Antoni Pons, pels Maria i Silvia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.