Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

2017-18

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Us donem la benvinguda a Viquilletra 2017-18

Grups d'estudiants 2017-18

Hi ha 299 grups d'estudiants registrats:


7f5d995ee359c867a1653177e4a6f439.jpg
DAjaMklbo6MUyDI-lLvOKM 7DxY.png
Quadrateam.JPG

Presentació destacada:

Terra alta FM del centre Terra Alta

Integrat per: Lluís Agut, Victor Aubanell, Llorenç Amades, Jonathan Hernandez

Hola! Som el Lluís Agut de Bot, el Victor Aubanell de Gandesa,el Llorenç Amades de Gandesa i el Jonathan Hernandez de Prat de Comte i aquest curs 2017-2018 treballarem El gat negre i altres relats d'Edgar Allan Poe.

Darrera presentació editada:

Cine.jpg
Constantin del centre Lloret de Mar

Integrat per: Constantin Mitoc Enric Ruiz Pau Ruiz Laura Prieto Alfie Payano

Som alumnes de 4t de l'ESO. Estem interesstats en aquest conocurs, ja que tots cinc compartim un llibre que ens ha agradat molt. Voldríem presentar-lo a les persones i que millor manera que fer un tràiler d'aquest. Cada un de nosaltres té una personalitat diferent: més graciós, més boig, més callat... Utilitzarem les característiques de cada un de nosaltres per poder crear un "book trailer" com no s'ha vist abans.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2017-18

El curs 2017-18 hi ha 40 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2017-18

Darreres activitats realitzades el curs 2017-18

S'han fet 5 activitats


Només es mostren les activitats validades pel professorat. Aquest curs encara no n'hi ha cap de validada. Consulta les propostes d'activitats.

19 obres literàries llegides el curs 2017-18

El manuscrit dins una ampolla: el narrador a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|l'assassí. El manuscrit dins una ampolla: el narrador]], [[un jove mariner; un vell mariner i l'estranya tripulació del vaixell que el salva. L'escarabat d'or: el narrador a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|un jove mariner; un vell mariner i l'estranya tripulació del vaixell que el salva. L'escarabat d'or: el narrador]], [[W. Legrand i el seu criat Júpiter. El pou i el pèndol: el narrador-protagonista a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|W. Legrand i el seu criat Júpiter. El pou i el pèndol: el narrador-protagonista]], [[el capità francès de les tropes napoleòniques que el salva al final. L'enterrament prematur: el narrador i les persones dels casos que descriu el protagonista de persones que patien catalèpsia i havien estat enterrades vives. "La caiguda de la casa Usher": el narrdor a El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe|el capità francès de les tropes napoleòniques que el salva al final. L'enterrament prematur: el narrador i les persones dels casos que descriu el protagonista de persones que patien catalèpsia i havien estat enterrades vives. "La caiguda de la casa Usher": el narrdor]], Roderik Usher i sa germana Madeleine.
Se n'han fet 6 activitats.

(Se'n poden afegir d'altres, a proposta dels grups inscrits)Centres participants 2017-18

Hi ha 29 centres participants de Alaior, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Caldes de Malavella, Castellar del Vallès, Cornellà de Llobregat, Dr. Carulla, s/n, Gandesa, La Canonja, Lleida, Lloret de Mar, Mataró, Mislata, Rubí, Sabadell, Sant Antoni de Portmany, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Tàrrega, València que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.