Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

2016-17

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Us donem la benvinguda a Viquilletra 2016-17

Grups d'estudiants 2016-17

Hi ha 155 grups d'estudiants registrats:


IMG-20161126-WA0005.jpg
Foto grupp.jpg
Grup RosaLeveroni.jpg
Grup JosepPla.jpg

Presentació destacada:

Badaexiliats del centre Isaac Albéniz

Integrat per: Claudia Cobos, Gerard Bejarano, David Cornelles, Aarón Cano, Rut Jugo, Aida Navarrete, Jaume Parra, Noemí Rodríguez, Arnau Saumell, Mariam Adyan, Angelina Billar, Lidia Herrera, Joel Marcos, Rubén Novio, Dimitri Krasnostup, Álex Rolón.

Som el grup Badaexiliats, de l'INS Isaac Albéniz, de Badalona. Aquest curs hem treballat sobre els Pirineus com un territori d'intercanvi i de comunicació de persones, sobretot en temps de guerra i d'exili. Hem utilitzat per a les creacions del grup les diverses llengües que conviuen en aquestes muntanyes nostres i de tots: català, castellà, occità i francès. La nostra proposta és multilingüe, ja que col·laborem, des del centre, amb una escola occitana de Revel.

Esperem fer bona feina!

Badaexiliats.

Darrera presentació editada:

IMG-20170427-WA0000.jpg
JordideSantJordi del centre Escola del Treball

Integrat per: Mar Herver, Sofía Cballero, Enrique Chavez i Xiang Zhang.

El nostre grup esta compost per quatre membres, i som la Mar Herver, la Sofía Caballero, l'Enrique Chavez i en Xiang Zhang.


Som un grup bastant heterogeni, no només en edat sinó també en orígens i cultura.


La Mar és una persona qui li agrada gaudir de la música i dels seus companys o amics, encara que és una noia tímida en determinades ocasions. En canvi, en Xiang prefereix passar l'estona jugant a diferents jocs, a més, li agrada aprendre sobre la història del seu país. D'altra banda, l'Enrrique és amant de les produccions audiovisuals, i en concret,de sèries i pel·lícules, fet amb el qual coincideix amb la Sofía que, a mès,s'interesa per la lectura, ja què li permet endinsar dins un món imaginari i extraordinari.


L'escriptor que hem escollit és Jordi de Sant Jordi.


Jordi de Sant Jordi fou un poeta del segle XIV i és considerat un dels autora més destacats i representatius de la literatura catalana abans d'Asiàs March per conrear poesia principalment cortesana (ja que vivia com a caballer a la Cort d'Alfons el Magnànim). La temàtica que apareixen en les seves obres, són molt amoroses des de l'ideal de l'amor trobadoresc.


Ens hem decantat per aquest autor degut a l'estil que Jordi de Sant Jordi aplica a les seves obres,un estil que creiem únic. A part, el sentiment intens de cada poesía provoca una atracció transparent al lector.


En conclusió, ens agradaría poder informar-nos i aprendre més sobre aquest autor.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2016-17

El curs 2016-17 hi ha 16 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2016-17

Centres participants 2016-17

Hi ha 18 centres participants de Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Cornellà de Llobregat, Granollers, Malgrat de Mar, Manresa, Mislata, Port de Sagunt, Requena, Roses, Rubí que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.